adymob

معرفی ۱۰ تا از بهترین و محبوب ترین اپلیکیشن های کسب و کار(تجاری)

۱۰ تا از بهترین و محبوب ترین اپلیکیشن های کسب و کار

می‌دونم که کارآفرینی کار سختیه. باید کلی وقت و انرژی بذارید تا کسب‌وکارتون رو راه بندازید و مدیریتش کنید. اما خب، این روزها تکنولوژی خیلی به کمک کارآفرین‌ها اومده. اپلیکیشن‌های زیادی وجود دارن که می‌تونن کارها رو راحت‌تر و سریع‌تر انجام بدن.

اگه دنبال یه راه آسون برای مدیریت کسب و کار خودتون هستید، باید یه سری اپلیکیشن‌های کاربردی رو روی گوشیتون داشته باشید. این اپلیکیشن‌ها می‌تونن به شما کمک کنن تا کارهای روزمره‌تون رو سریع‌تر و راحت‌تر انجام بدید و بهره‌وری خودتون رو افزایش بدید.

تو این مقاله، می‌خوام ۱۰ تا از بهترین اپلیکیشن‌های تجاری رو بهتون معرفی کنم که هر کارآفرینی باید اون‌ها رو در گوشی خودش داشته باشه. بیایین قبل معرفی این اپلیکیشن ها ضرورت استفاده شون رو بررسی کنیم:

شمایی که صاحب یک کسب و کار کوچک هستید و مدام در حال دویدنید. ایمیل‌ها، تماس‌ها، سوالات مشتریان و لیست کارهای بی‌پایان شما رو تحت فشار قرار می‌ده، همچنین زمان کافی برای انجام همه چیز ندارید و این موضوع باعث میشه که استرس زیادی داشته باشین، اما نگران نباشید با استفاده از این اپلیکیشن ها علاوه بر سرعت پیدا کردن روند انجام کارهاتون، وقت بیشتری رو می تونید به رشد کسب و کارتون اختصاص بدین.

برنامه های حسابداری برای کسب و کارهای کوچک

برنامه های حسابداری برای کسب و کارهای کوچک

اول از همه، بریم سراغ یکی از مهم ترین اپلیکیشن های هر کسب و کار کوچک: برنامه حسابداری.

حسابداری ممکنه خیلی هیجان انگیز نباشه، ولی قطعاً جزء جدایی ناپذیر یک کسب و کار موفقه. حسابداری پایه و اساس عملیات بلندمدته و دید لازم رو در مورد وضعیت مالی شما فراهم می کنه.

QuickBooks.1

QuickBooks  یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین اپلیکیشن های حسابداری برای کسب و کارهای کوچکه. این اپلیکیشن ویژگی های زیادی داره  که میتونه نیازهای هر کسب و کاری رو برآورده کنه QuickBooks همه کاره، قابل اعتماد و کاربرپسنده.

punezویژگی های QuickBooks

  • دسته بندی و مرتب کردن فاکتورها: QuickBooks به طور خودکار معاملات شما رو مرتب می کنه و هزینه ها رو برای شما دسته بندی می کنه. این کار باعث می شه که دیگه نیازی نباشه رسیدها رو جمع کنید یا فاکتورها رو جایی ثبت کنین.
  • صورتحساب: QuickBooks به شما کمک می کنه تا فاکتورهای سفارشی و حرفه ای برای مشتریانتون ایجاد کنید. اطلاعات مشتری رو ذخیره کنید تا در آینده صورتحساب صادر کردن راحت تر باشه.
  • حقوق و دستمزد: QuickBooks به شما کمک می کنه تا حقوق و دستمزد کارکنانتون رو به موقع و به طور خودکار پرداخت کنید. حتی مالیات ها رو هم محاسبه می کنه.

قیمت QuickBooks از ۳۰ دلار در ماه شروع می شه. هر طرح شامل یک آزمایش ۳۰ روزه رایگانه.

نکته: رسیدها رو باید تو این اپلیکیشن اسکن کنید.

از برنامه موبایل QuickBooks برای اسکن رسیدهاتون استفاده کنید. این کار باعث می شه که دیگه نیازی نباشه رسیدها رو نگه دارید.

FreshBooks. 2

FreshBooks  یه نرم افزار حسابداریه که مخصوص کسب و کارهای کوچیک و فریلنسرها طراحی شده. این نرم افزار به شما کمک می‌کنه تا کارهای حسابداری و مالی کسب و کارتون رو راحت تر و سریع تر انجام بدین.

punezFreshBooks برای کیا مناسبه؟

FreshBooks برای کسانی که کسب و کارشون حول پروژه های مشتری و پیداکردن ساعات پرداختی می چرخه، خیلی مناسبه. مثلاً اگر فریلنسر هستی، مشاوره می‌دی، یا صاحب یه کسب و کار کوچیک هستی که خدمات ارائه می‌دی، FreshBooks می‌تونه بهت کمک زیادی کنه.

چه امکاناتی داره؟

FreshBooks امکانات مختلفی داره که به شما کمک می‌کنه تا کارهای حسابداری و مالی کسب و کارتون رو انجام بدین.

FreshBooks برای کیا مناسبه

punezاز جمله این امکانات می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • ردیابی زمان: با FreshBooks می‌تونی دقیقاً بفهمی که چقدر زمان صرف هر کار می‌کنی و چقدر پول برای هر کار می‌تونی بگیری.
  • پورتال مشتری: با FreshBooks می‌تونی یه پورتال اختصاصی برای مشتریانت ایجاد کنی تا بتونن فاکتورهای خودشون رو ببینن و پرداخت کنن.
  • گزارش های مالی: FreshBooks گزارش های مالی مختلفی رو ارائه می‌ده که به شما کمک می‌کنه تا از وضعیت مالی کسب و کارتون مطلع باشین.

قیمت FreshBooks از ۸.۵۰ دلار در ماه شروع می‌شه. البته می‌تونی به مدت ۳۰ روز به صورت رایگان از این نرم افزار استفاده کنین.

مدیریت پروژه برای کسب و کارهای کوچک

وقتی صاحب یه کسب و کار کوچیکین، باید حواستون باشه که کارها سر وقت و درست انجام شن. مهم نیست که چند تا چک لیست توی دفترچه‌ی یادداشتتون داشته باشین.نمی‌تونین همه‌ی چیزهایی که باید توی یه روز انجام بدین رو به یاد بسپرین، برای همین به یه برنامه‌ی مدیریت پروژه نیاز دارین.

مدیریت پروژه (PM) به ویژه وقتی که چند نفر توی تیمتون داشته باشین و چند تا پروژه‌ی مهم با زمان های تحویل فوری ونزدیک تو دستتون باشه، سخت می‌شه. هماهنگ کردن کارها یا پروژه‌ها وقتی می‌تونه تبدیل به یه کار تمام وقت بشه که چند نفر رو توی زمان‌های مختلف درگیر کنه.

بیاییم به چند تا گزینه‌ی مقرون به صرفه‌ی PM برای کم کردن استرس نگاه کنیم.

  1. Asana

آسانا یه برنامه‌ی مدیریت پروژه‌ی محبوبه که برای کمک به برنامه‌ریزی، سازماندهی و پیگیری پروژه‌هاتون طراحی شده. برای مشاغلی که با پروژه‌های پیچیده سر و کار دارن و به یه مکان متمرکز نیاز دارن که اعضای تیمشون بتونن توش همکاری کنن عالیه. می‌تونین پروژه‌ها رو با چند مرحله سازماندهی کنین یا مواردی رو به فهرست انجام کار اضافه کنین.

امکانات

  • مدیریت وظایف: وظایف رو برای هر کسی که قراره روی پروژهتون کار کنه تعیین و پیگیری کنین. به این ترتیب، همه می‌دونن که باید چیکار کنن و کی باید کارشون رو تموم کنن.
  • نماهای فهرست، تابلو و تقویم: پروژه‌تون رو با استفاده از نماهای مختلف ببینین و درک کنین که چقدر زمان و کار لازمه تا تموم بشه. این برای پروژه‌هایی با چند مرحله یا با زمان تحویل فوری و سریع عالیه.
  • همکاری: در مورد وظایف نظر بدین و فایل‌ها رو پیوست کنین تا همه‌ی اعضای تیمتون بتونن وضعیت پروژه رو ببینن. حتی یه ویژگی “چت” داخلی هم هست که می‌تونین ازش برای گفتگو با اعضای تیمتون استفاده کنین.

طرح پایه رایگانه. برنامه‌های پولی از ۱۰.۹۹ دلار شروع می‌شن .

مدیریت پروژه برای کسب و کارهای کوچک

Trello.4

اگر آدمی هستین که از دیدن تصویر بزرگ لذت می‌برین و دوست دارین اطلاعات رو به صورت بصری سازماندهی کنین، Trello می‌تونه انتخاب خوبی برای تون باشه. چیدمان صفحه‌های راهنما Trello ساده و قابل درکه.

امکانات

  • تابلوهای راهنما: وظایف خودتون رو در کارت‌ها و تابلوها سازماندهی کنین و اون‌ها رو در ستون‌ها بر اساس وضعیت یا مراحل گردش کار خطی مرتب کنین.
  • اتوماسیون: اتوماسیون داخلی می‌تونه به طور خودکار وظایف رو ایجاد کنه، که مخصوصاً برای اطمینان از انجام کارهای روزمره شما یا تیمتون مفیده.
  • یکپارچه‌سازی: Trello به طور یکپارچه با سایر برنامه‌های رایج مشاغل کوچک مانند Google Drive و Slack همگام‌سازی می‌شه، که می‌تونه گردش کار منسجم‌تری رو ایجاد کنه.

انتقال وظایف تکمیل شده خودتون به یک «لیست انجام شد» می‌تونه بهتون احساس موفقیت و رضایت از یک کار به خوبی انجام شده رو بده. همچنین بهتون کمک می‌کنه تا آنچه رو که قبلاً تکمیل کردین پیگیری کنین.

Trello یک طرح رایگان مناسب برای افراد داره، یا می‌تونین با پرداخت ۵ دلار برای هر کاربر در ماه، اونو به طرح استاندارد برای تیم‌های کوچک ارتقا بدین.

اگر به دنبال یک ابزار مدیریت پروژه ساده و موثر هستید، Trello ارزش بررسی رو داره.

برنامه‌های پردازش پرداخت

چطور یه خرید راحت و سریع برا مشتری و صاحب مغازه رقم بزنیم؟

این روزها همه دنبال یه تجربه خرید راحت و سریعن، چه آنلاین باشن چه حضوری. اگه صاحب یه کسب‌وکار هستی، باید یه برنامه پردازش پرداخت قابل اعتماد داشته باشی تا بتونی این انتظار رو برآورده کنی.

چرا برنامه پردازش پرداخت مهمه؟

punezیه برنامه پردازش پرداخت خوب می‌تونه:

  • زندگی صاحب کسب‌وکار رو راحت‌تر کنه و جمع‌آوری پرداخت رو آسون‌تر کنه.
  • یه تجربه پرداخت روان و کارآمد رو برای مشتری رقم بزنه.
  • طیف وسیعی از روش‌های پرداخت رو برای مشتری ارائه بده، از کارت اعتباری و کیف پول موبایل گرفته تا ارزهای دیجیتال.
  • امکان پردازش پرداخت رو هم به صورت آنلاین و هم حضوری فراهم کنه.

رسانه های اجتماعی، بیلبوردهای مدرن کسب و کارها

رسانه های اجتماعی این روزا خیلی کاردرست شدن. کسب و کارها ازشون برای تبلیغ محصولات و خدماتشون استفاده می کنن. می تونین باهاش یه شبکه بزرگ از مخاطبانتون رو جذب کنین یا فقط به یه گروه خاص از آدما که هدفتون هستن دسترسی پیدا کنین.

سوشال مدیا بهت این امکان رو می ده که با مخاطبانتون ارتباط مستقیم بگیرین، برندتون رو بسازین و حتی خدمات مشتری رو به صورت آنلاین ارائه بدین. اگه هنوز  Social Media  رو توی استراتژی بازاریابیتون جا نداختین، الان وقتشه که دست به کار بشین.

رسانه های اجتماعی، بیلبوردهای مدرن کسب و کارها

Hootsuite

Hootsuite ابزاری که مدیریت شبکه های اجتماعی رو راحت میکنه .با این ابزار می تونید پست های خودتون رو تو چند تا پلتفرم مختلف برنامه ریزی کنید، ببینید که پست هاتون چقدر با مخاطبان شما ارتباط برقرار می کنه و با تیم شبکه های اجتماعی خودتون به راحتی همکاری کنید.

با Hootsuite می تونید پست های خودتون رو تو اینستاگرام، تیک تاک، فیس بوک، پینترست، و یوتیوب برنامه ریزی کنید. اینجوری دیگه لازم نیست نگران باشید که پستی رو فراموش کنید.

Hootsuite بهتون کمک می کنه تا ببینید که پست های شما چقدر با مخاطبان شما ارتباط برقرار می کنه. می تونید ببینید که چند تا لایک، کامنت و اشتراک گذاری دارید و اینکه فالوورهای شما چقدر رشد کردن. این اطلاعات بهتون کمک می کنه تا محتوایی تولید کنید که بیشتر با مخاطبان شما ارتباط برقرار می کنه.

Hootsuite  بهتون امکان میده تا با تیم شبکه های اجتماعی خودتون به راحتی همکاری کنید. می تونید گردش های کاری تأیید رو تنظیم کنید تا پست ها قبل از انتشار بررسی بشن.

مزایا

  • برنامه ریزی و زمان بندی پست ها در چند تا پلتفرم مختلف
  • تجزیه و تحلیل داده های تعاملات کاربران
  • همکاری تیمی

معایب

  • قیمت بالای طرح استاندارد
  1. Buffer

بافر یه ابزار مدیریت شبکه‌های اجتماعیه که تمرکزش رو گذاشته روی سادگی و کاربرپسندی. برخلاف ه Hootsuite که ویژگی‌های زیادی داره، بافر یه انتخاب عالی برای فریلنسرها، صاحبان مشاغل کوچک و افرادیه که به اپلیکیشن های ساده و بدون دردسر نیاز دارن.

امکانات Buffer

  • تقویم محتوا: می‌تونید برنامه پست‌های خودتون رو تو یه تقویم ببینید و دقیقا بدونید که چه چیزی و چه زمانی قراره منتشر بشه.
  • تجزیه و تحلیل تعامل: می‌تونید لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و نظرات خودتون رو اندازه‌گیری کنید و ببینید که آیا پست‌های شما برای مخاطبان شما جذابه یا نه.
  • مدیریت چند حساب: می‌تونید محتوا رو برای چندین حساب شبکه‌های اجتماعی در یه داشبورد مدیریت و زمان‌بندی کنید.

وقتی که محصول جدیدی رو اضافه می کنین یا وارد فصل‌های شلوغ می‌شید، می‌تونید از ویژگی Pause Posts بافر استفاده کنید. این ویژگی به شما کمک می‌کنه تا استراتژی شبکه‌های اجتماعی خودتون رو سریعا تنظیم کنید و مطمئن بشید که پیام‌های مرتبط و به‌موقعی ارسال می‌کنید.

ویژگی‌های اساسی بافر رایگانه، اما تعداد کانال‌هایی که می‌تونید متصل کنید (سه کانال) و تعداد پست‌هایی که می‌تونید برنامه‌ریزی کنید (۱۰ پست در هر کانال) محدوده. برای دریافت ابزارهای انتشار و تجزیه و تحلیل، می‌تونید به طرح Essentials با قیمت ۶ دلار در ماه ارتقا بدید. همچنین می‌تونید هر یک از طرح‌های پولی بافر رو به مدت ۱۴ روز رایگان امتحان کنید.

در کل، بافر یه ابزار عالی برای مدیریت شبکه‌های اجتماعیه که به شما کمک می‌کنه تا به‌راحتی و بدون دردسر، پست‌های خودتون رو برنامه‌ریزی کنید و تعامل با مخاطبانتون رو افزایش بدید.

برنامه های اتوماسیون بازاریابی

برنامه های اتوماسیون بازاریابی

مدیریت بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک میتونه خیلی دردسر باشه. اپلیکیشن های اتوماسیون بازاریابی میتونن گردش کار شما رو به طور چشمگیری ساده تر کنن و لیست طولانی از وظایف رو به چند مرحله خودکار تبدیل کنن.

برای کسایی که دنبال راه حل های اتوماسیون بازاریابی هستن، Mailchimp و HubSpot رقبای قابل توجهی هستن. Mailchimp با رویکرد کاربرپسندش برای کسایی که دنبال راه حل اتوماسیون بازاریابی اختصاصی و کارآمد هستن عالیه.

در مقابل، HubSpot یک پلتفرم همه کاره است که فقط به قابلیت های اتوماسیون بازاریابی پیشرفته محدود نمیشه، بلکه به فروش، خدمات مشتری و عملیات هم گسترش پیدا می کنه.

بیایید با دقت بیشتری به هر کدوم نگاه کنیم:

Mailchimp

Mailchimp فقط برای فرستادن ایمیل نیست. این یه پلتفرم بازاریابی همه‌کاره هست که کلی ویژگی داره تا بهتون کمک کنه کسب‌وکارتون رو گسترش بدین. رویکرد بازاریابی داده‌محورش باعث شده که خاص باشه. این پلتفرم از هوش مصنوعی استفاده می‌کنه تا بهتون کمک کنه کمپین‌هایی برای مخاطبان منحصربه‌فرد خودتون ایجاد کنین.

اگر می‌خواین کسب‌وکارتون رو آنلاین کنین و بازاریابیتونو بهتر کنین،  Mailchimp ابزارهای عملی مورد نیاز برای تحققش رو داره.

امکانات

  • بازاریابی ایمیلی: ایمیل‌های انبوه برای مشتریان خودتون بفرستین و وقتی پست وبلاگ جدید یا فروش دارین بهشون اطلاع بدین.
  • صفحات فرود: صفحات فرود تخصصی ایجاد کنین تا سرنخ‌های جدید جذب کنید. می‌تونین این صفحات رو در وب‌سایتتون ادغام کنین یا اونا رو در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک بذارین.
  • تقسیم‌بندی مشتری: مخاطبان خودتونو بهتر درک کنین و اونا رو بر اساس رفتار، ترجیحات مصرف‌کننده و سابقه خرید تقسیم‌بندی کنین.
  • تست A/B: کمپین‌های ایمیل خودتون رو با استفاده از تست A/B بهینه کنین. این کار بهتون کمک می‌کنه بفهمید که کدوم نسخه از کمپین عملکرد بهتری داره.

Mailchimp  یه طرح رایگان با ویژگی‌های محدود داره. همچنین یک آزمایش رایگان ۱۴ روزه رو با طرح‌های  Essentials    (۱۳ دلار در ماه) یا استاندارد (۲۰ دلار در ماه) ارائه می‌ده.

Mailchimp

Hubspot.8

Hubspot یه مجموعه ابزار بازاریابیه که به کسب و کارها کمک می‌کنه تا مخاطبان جدید جذب کنن، باهاشون ارتباط برقرار کنن و تبدیلشون کنن به مشتری. این ابزار برای کسب و کارهای کوچک و متوسط که می‌خوان با رشد کسب و کارشون پیش برن، خیلی مناسبه.

punezهاب اسپات چه امکاناتی داره؟

  • گردش کار خودکار: با استفاده از گردش کار خودکار هاب اسپات، می‌تونین کمپین‌های بازاریابی رو به صورت خودکار اجرا کنین. این کار باعث می‌شه تا بتونین تعاملات شخصی‌تری با مخاطبانتون داشته باشین و نتایج بهتری از بازاریابی‌تون بگیرین.
  • تقسیم‌بندی و شخصی‌سازی پیشرفته: با استفاده از تقسیم‌بندی و شخصی‌سازی پیشرفته هاب اسپات، می‌تونین مخاطباتون رو بر اساس ویژگی‌ها و رفتارشون تقسیم‌بندی کنین و محتوای شخصی‌سازی‌شده برای هر گروه تولید کنین.
  • ربات‌های چت و محرک‌های ایمیل سفارشی: با استفاده از ربات‌های چت و محرک‌های ایمیل سفارشی Hubspot ، می‌تونین با مخاطباتون به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنین و پاسخگوی نیازهاشون باشین.

چطور از هاب اسپات استفاده کنیم؟

برای استفاده از هاب اسپات، ابتدا باید یک حساب کاربری ایجاد کنین. سپس می‌تونین از ابزارهای مختلف Hubspot برای اجرای کمپین‌های بازاریابی‌تون استفاده کنین.

هاب اسپات یک برنامه رایگان داره که برای آشنایی با ابزارهای Hubspot مناسبه. اگر می‌خواین ویژگی‌های بیشتری رو در اختیار داشته باشین، می‌تونین از یکی از طرح‌های پولی هاب اسپات استفاده کنین. قیمت طرح‌های پولی Hubspot از ۱۸ دلار در ماه شروع می‌شه.

اپلیکیشن ‌های مدیریت زمان و کارکنان

وقت طلاست، این جمله رو همه شنیدیم، اما آیا واقعاً می‌دونیم که چقدر مهمه؟ زمان یکی از با ارزش‌ترین منابعیه که داریم. اگه بتونیم زمان رو به‌طور کارآمد مدیریت کنیم، می‌تونیم بهره‌وری رو افزایش بدیم، هزینه‌ها رو کاهش بدیم و در نهایت کسب‌وکارمون رو موفق‌تر کنیم.

اپلیکیشن ‌های مدیریت زمان و کارکنان

اپلیکیشن ‌های مدیریت زمان و کارکنان ابزارهایی هستن که می‌تونن به ما کمک کنن زمانمون رو بهتر مدیریت کنیم. این برنامه‌ها به ما نشون می‌دن که چقدر زمان صرف هر کار می‌کنیم. این اطلاعات می‌تونه به ما کمک کنه تا نقاط قوت و ضعفمون رو شناسایی کنیم و کارهایی رو که می‌تونیم برای بهبود بهره‌وری انجام بدیم، پیدا کنیم.

اپلیکیشن ‌های ردیابی زمان برای کارمندان و مدیران هر دو مفید هستن. کارمندان می‌تونن از این برنامه‌ها برای دیدن  و اندازه گیری زمان صرف شده برای پروژه‌ها، وظایف و کارهای دیگه استفاده کنن. این اطلاعات می‌تونه بهشون کمک کنه تا در زمان خود صرفه‌جویی کنن و بهره‌وریشون رو افزایش بدن.

مدیران هم می‌تونن از برنامه‌های مدیریت زمان برای نظارت بر بهره‌وری اعضای تیم خود استفاده کنن. این اطلاعات می‌تونه به مدیران کمک کنه تا نقاط قوت و ضعف اعضای تیمشون رو شناسایی کنن و برنامه‌های توسعه‌ای مناسب رو برای اونها ارائه بدن.

اپلیکیشن ‌های مدیریت زمان دیدگاه روشنی در مورد پویایی کار ارائه می‌دن. این اطلاعات می‌تونه به کسب‌وکارها کمک کنه تا تلاش‌هاشون رو با اهدافشون همسو کنن و به موفقیت برسن.

Toggl.9 

توگل یه نرم‌افزار ردیابی زمانه که کار کردن باهاش خیلی راحته. این نرم‌افزار برای فریلنسرها و مشاوران کوچیکی که نیاز دارن زمان قابل پرداختشون به کارهاشون رو پیگیری کنن خیلی مناسبه.

ویژگی‌های Toggl

  • ردیابی زمان ساده: با یه کلیک می‌تونین زمان خودتون رو روی کارها ردیابی کنین.
  • گزارش‌دهی: می‌تونین گزارش‌های دقیق و خلاصه‌ای از زمان‌هایی که صرف کارها کردین صادر کنید. همچنین می‌تونین نرخ‌های قابل پرداخت تاریخی رو ببینین. این اطلاعات می‌تونه بهتون کمک کنه تا راه‌هایی برای گذراندن زمان بهتر پیدا کنین و انرژی خودتون رو به جایی که بیشترین تأثیر رو داره اختصاص بدین.
  • مدیریت تیم: اگر تیم کوچکی رو مدیریت می‌کنین، توگل بهتون امکان می‌ده عملکرد تیم خودتون رو نظارت کنید. می‌تونین اطمینان حاصل کنید که همه به طور موثر کار می‌کنن و می‌دونن که چه کاری باید انجام بدن.
  • استراحت در گردش کار: توگل یه تایمر Pomodoro داخلی داره که بهتون یادآوری می‌کنه که بین هر ۲۵ دقیقه کار عمیق استراحت کنید. می‌تونید این تنظیمات رو تغییر بدین تا با هر برنامه کاری/مرحله‌ای که برای تون منطقی هست مطابقت داشته باشه.

می‌تونین با Toggl به صورت رایگان شروع کنید. برای استفاده از ویژگی‌های کامل‌تر، باید اشتراک خریداری کنین.

When I Work

نکته:

توگل یه تایمر Pomodoro داخلی داره که می‌تونه بهتون کمک کنه تا در طول روز تمرکز کنید و کارایی خودتون رو افزایش بدین.

When I Work.10

این پلتفرم، زمانبندی، ردیابی زمان و مدیریت کارمندها رو با هم ترکیب می کنه. برای صاحبان کسب و کار کوچیک که تیمی رو مدیریت می کنن، گزینه خیلی خوبیه.

یکی از بهترین ویژگی های When I Work  اینه که می تونین برنامه کارمندا رو به صورت آنلاین مدیریت کنید. اینجوری دیگه نیازی نیست که با برنامه های کاغذی دردسر داشته باشین و احتمال تضادهای زمانبندی نامرتب رو هم کم می کنید.

با When I Work  می تونین ساعات قابل پرداخت کارمندا رو هم نظارت کنید. این اطلاعات برای حقوق و دستمزد خیلی مهمه.

یکی دیگه از ویژگی های خوب When I Work  اینه که بهتون کمک می کنه با کارمنداتون ارتباط بگیرید. می تونین خیلی سریع و راحت پیام بفرستین یا باهاشون چت کنید. اینجوری می تونین کسب و کارتون رو به صورت تیمی مدیریت کنین.

یه نکته خیلی جالب When I Work  اینه که می تونین به کارمنداتون اجازه بدین برنامه های خودشون رو مدیریت کنن. اینجوری کار از روی دوشتون برداشته می شه و کارمنداتون هم انعطاف بیشتری دارن.

طرح Essentials When I Work فقط از ۲.۵۰ دلار برای هر کاربر شروع می شه.

 

نام اپلیکیشن دسته بندی ویژگی ها
When I Work مدیریت زمان و حضور و غیاب ردیابی زمان کارمندان، مدیریت شیفت ها، برنامه ریزی زمان کاری
Toggl مدیریت زمان ردیابی زمان کارمندان، مدیریت پروژه ها، گزارش گیری
Hubspot بازاریابی دیجیتال اتوماسیون بازاریابی، مدیریت ارتباط با مشتری، سئو و بازاریابی محتوا
Mailchimp ایمیل مارکتینگ ارسال ایمیل های تبلیغاتی، مدیریت لیست ایمیل، گزارش گیری
Buffer شبکه های اجتماعی مدیریت شبکه های اجتماعی، برنامه ریزی پست ها، گزارش گیری
HootSuite شبکه های اجتماعی مدیریت شبکه های اجتماعی، برنامه ریزی پست ها، گزارش گیری
Trello مدیریت پروژه ها ایجاد لیست ها، کارت ها، و بردها، همکاری با اعضای تیم
Asana مدیریت پروژه ها ایجاد وظایف، تعیین زمانبندی، پیگیری پیشرفت
FreshBooks حسابداری مدیریت حساب ها، ردیابی درآمد و هزینه، صدور فاکتور
QuickBooks حسابداری مدیریت حساب ها، ردیابی درآمد و هزینه، صدور فاکتور

 

داشتن اپلیکیشن‌های مناسب برای کسب و کار کوچیکتون می‌تونه یه تحول واقعی باشه. البته قرار نیست که همه چیز رو یه شبه حل کنه، ولی می‌تونه زمان زیادی رو ازتون آزاد کنه تا روی جنبه‌های مهمی مثل تعامل با مشتری و تیم‌سازی تمرکز کنید.

وقتی برنامه‌هایی رو انتخاب می‌کنید که واقعاً با نیازهاتون مطابقت دارن، نه تنها یه سری ابزار به دست میارید، بلکه فرصت‌هایی برای رشد پایدار، بهترکردن روابط با مشتری و افزایش درآمد رو هم ایجاد می‌کنین.

خلاصه کلام اینکه:

اگر صاحب کسب و کار هستین، باید حتماً از اپلیکیشن‌های تجاری استفاده کنین. این اپلیکیشن‌ها می‌تونن بهتون کمک کنن تا مدیریت کسب و کارتون رو راحت‌تر و کارآمدتر انجام بدین. از مدیریت مشتریان و فروش گرفته تا مدیریت مالی و بازاریابی، اپلیکیشن‌های تجاری می‌تونن بهتون در همه زمینه‌ها کمک کنن.

البته، انتخاب بهترین اپلیکیشن تجاری برای کسب و کارتون به نوع کسب و کارتون و نیازهای خاصتون بستگی داره. اما، با توجه به لیست معرفی شده در این مقاله، می‌تونید یه انتخاب خوب داشته باشین.

اپلیکیشن‌های تجاری

پس همین الان دست به کار بشید و یکی از این اپلیکیشن‌ها رو دانلود کنین و از مزایای اون استفاده کنید.

این‌ها فقط چند تا از بهترین اپلیکیشن‌های تجاری هستن که می‌تونن به شما کمک کنن کسب‌وکارتون رو رشد بدید.

البته که بسته به نوع کسب‌وکارتون ممکنه اپلیکیشن‌های دیگه‌ای هم نیازتون بشه.

اما این اپلیکیشن‌ها یه شروع خوب برای هر کارآفرینی هستن.

اگه شما از اپلیکیشن دیگه ای استفاده می کنید تو کامنتا بهمون معرفیشون کنین.

و تا یادم نرفته بگم که، تیـم ادی موب، یـه تیم خوب از جوونای باحال و با استعداده  که توی حوزه خدمات گوگل کار می کنن.

اون‌ها اولین پنل تخصصی ادموب توی ایران رو راه اندازی کردن و به صاحبان وبسایت‌ها و اپلیکیشن ها کمک می کنن تا از طریق نمایش تبلیغات ادموب و ادسنس، از وبسایتشون و اپلیکیشنشون درآمد داشته باشن.

همچنین، پنل تخصصی نقد کردن درآمد یوتیوب از ایران رو هم دارن که به یوتیوبرهای ایرانی کمک می کنه تا درآمدشون از یوتیوب رو به صورت آسان و سریع نقد کنن.

اگه دنبال راهی برای کسب درآمد از وبسایتون، اپلیکیشنتون و یا یوتیوب هستین، حتماً از طریق واتساپ یا تلگرام باهاشون در ارتباط باشین.

سوالات متداول

بهترین اپلیکیشن‌های تجاری برای چه کسب و کارهایی مناسب هستند؟

بهترین اپلیکیشن‌های تجاری برای کسب و کارهایی مناسب هستند که به دنبال بهبود بهره‌وری، افزایش فروش و خدمات‌رسانی بهتر به مشتریان خود هستند. این اپلیکیشن‌ها می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مانند مدیریت مشتریان، فروش، بازاریابی، حسابداری، انبارداری و غیره به کسب و کارها کمک کنند.

چگونه بهترین اپلیکیشن تجاری را برای کسب و کار خود انتخاب کنیم؟

برای انتخاب بهترین اپلیکیشن تجاری برای کسب و کار خود، باید به عوامل مختلفی مانند اندازه کسب و کار، نوع کسب و کار، نیازهای کسب و کار و بودجه کسب و کار توجه کنید.

آیا می‌توانم از چند اپلیکیشن تجاری مختلف در کسب و کار خود استفاده کنم؟

بله، می‌توانید از چند اپلیکیشن تجاری مختلف در کسب و کار خود استفاده کنید. این امر به شما امکان می‌دهد از مزایای هر اپلیکیشن استفاده کنید.

آیا می‌توانم اپلیکیشن‌های تجاری را به صورت رایگان استفاده کنم؟

برخی از اپلیکیشن‌های تجاری به صورت رایگان ارائه می‌شوند. با این حال، این اپلیکیشن‌ها معمولاً دارای محدودیت‌هایی هستند.

آیا می‌توانم اپلیکیشن‌های تجاری را روی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها استفاده کنم؟

بسیاری از اپلیکیشن‌های تجاری برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها نیز قابل دسترس هستند. این امر به شما امکان می‌دهد از اپلیکیشن‌های تجاری در هر زمان و مکانی استفاده کنید.

 آیا می‌توانم اپلیکیشن‌های تجاری را به صورت آنلاین استفاده کنم؟

برخی از اپلیکیشن‌های تجاری به صورت آنلاین ارائه می‌شوند. این امر به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به نصب اپلیکیشن، از آن استفاده کنید.

آیا می‌توانم اپلیکیشن‌های تجاری را با سایر اپلیکیشن‌ها ادغام کنم؟

برخی از اپلیکیشن‌های تجاری امکان ادغام با سایر اپلیکیشن‌ها را دارند. این امر به شما امکان می‌دهد داده‌ها را بین اپلیکیشن‌ها به اشتراک بگذارید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *